Hvad kan Jeg tilbyde?

Landsdækkende og erfaren erhvervsfotograf

Få taget professionelle erhvervsfotos hos ODK photo

Skal din virksomhed bruge en dygtig og erfaren erhvervsfotograf til at tage professionelle medarbejderportrætter, virksomhedsprofilering eller billeder af arbejdsmiljøet på kontoret? Hvis ja, så er jeg hos ODK photo den helt rigtige at kontakte.

I mange år jeg bl.a. taget virksomheds- og medarbejderportrætter for kunder i Aalborg, Nørresundby og andre steder i Nordjylland. Jeg har tidligere bl.a. taget billeder for Forsvaret, TYR Tactical og Appetize.

Ingen er opgave er for stor til mig

Uanset om I er en mindre eller større virksomhed, har jeg som en erfaren erhvervsfotograf alle kompetencerne til tage skarpe og præcis billeder, som visuelt kan være med til at formidle din virksomheds værdier og troværdighed.

I fællesskab planlægger vi hvilke billeder I skal bruge, og ikke mindst hvilke ønsker I har til dem. Derefter kommer jeg ud til jeres virksomhed og skyder billederne, og jeg tager ikke afsted igen før I er fuldt ud tilfredse med resultatet.

Jeg medbringer naturligvis selv alt det nødvendige udstyr såsom en computer og softboks, så vi kan skyde billederne uanset hvilket lys der er på kontoret. Så det eneste I skal det eneste I skal informere jeres ansatte om, er den ønskede påklædning – resten af arbejdet klarer jeg

Kontakt din nye erhvervsfotograf her

Vil du booke mig som erhvervsfotograf, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud og en pris på nye firmabilleder? så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg er altid klar til at dele ud af gode råd, så vi i fællesskab kan finde en løsning, som bedst muligt matcher jeres virksomheds ønsker og behov. Jeg tilbyder blandt andet også portrætfotografering

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Book dit shoot i dag!

Udfyld mit kontaktformular og jeg vender tilbage indenfor 24 timer. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt