Hvad kan Jeg tilbyde?

Portrætfotografering – portrætter med lige det udtryk du ønsker

Alsidig fotograf med speciale i portrætfotos

Skal du have taget nye portrætbilleder, og leder du i den forbindelse efter en erfaren og alsidig fotograf, som kan varetage din portrætfotografering? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. I mange år har jeg i mit fotostudie ODK photo som ligger i Nørresundby, taget freelance portrætter for private kunder og virksomheder fra Aalborg og andre steder i Nordjylland.

Hvis du bor et andet sted i landet, skal du dog endelig ikke holde tilbage med at kontakte mig. Jeg tilbyder nemlig også en mobilløsning, hvor jeg meget gerne kører rundt i landet, og hjælper mine kunder med professionel portrætfotografering. 

Hos mig er dine ønsker og behov altid i centrum

Som portrætfotograf ved jeg, hvordan et portrætbillede på bedste vis tages, og det gælder naturligvis uanset hvilket formål billedet skal bruges til. Jeg gør altid mit bedste for at få, lige præcis det udtryk frem i billedet, som du ønsker.

Da ikke alle er lige vant til at stå foran et kamera, er det som fotograf min fornemmeste opgave at guide dig og vejlede dig igennem fotograferingen. På den måde vil du komme til at føle dig tryg, og derfor vil hele sessionen blive en god oplevelse for dig.

Portrætfotografering lige hvor du ønsker det

Jeg tilbyder som sagt også en mobilløsning, og derfor vil jeg meget gerne komme hjem til dig, hvis du ønsker portrætfotograferingen skal foregå i dit eget hjem.

Nogle familier vil gerne have, at fotograferingen foregår ude i naturen, mens andre vil gerne være i mit studie. Hos mig er det hele muligt, så længe min kunder føler sig trygge i situation, og får nogle gode og tilfredsstillende billeder med hjem. Hvis det ønskes, kommer jeg naturligvis gerne med forslag til forskellige locations.

Kontakt mig og bestilt til portrætfotografering her

Vil du bestille tid til portrætfotografering, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud og pris på din fotografering? Så er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig. Jeg sidder altid med gode råd og vejledning, så vi i fællesskab kan finde den perfekte løsning, så du får lige den portrætfotografering, du går og drømmer om. Du kan også læse mere om blandt andet erhvervsfotografering

Jeg ser frem til at høre fra dig! 

Book dit shoot i dag!

Udfyld mit kontaktformular og jeg vender tilbage indenfor 24 timer. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt